01-09-10

druk bezig

Bijna 2 maanden is het geleden dat ik nog iets gepost heb, schande zou ik zeggen !!

Maar veel  viel er eigenlijk niet te vertellen, op loopgebied:

Na de marathon der Noorderkempen heb ik het even wat rustiger gedaan, de boog kan niet altijd gespannen staan zeggen ze dan wel eens,  maar ipv te lopen ging m’n aandacht deze keer naar het boogschieten: met een provinciaal kampioenschap op 18 juli, waar ik verdienstelijk 3de werd.

Eind juli dan meegedaan met onze eigen wedstrijd 50/30 m, hier werd ik 4de in mijn categorie.
Christine werd 2de op de Provinciale, 1ste op onze eigen wedstrijd 25m en daardoor eindigde ze nipt 2de in het zomerklassement.

Nadien gingen we een weekje op vakantie naar het Schwarzwald, genieten van de omgeving, het eten en het wandelen (en soms toch ook wel lopen).

Eens terug thuisgekomen ben ik er weer tegenaan gegaan met het lopen, zodat m’n conditie niet te ver achteruit zou gaan. Ik probeer te pieken naar de marathon van Brussel  op 10 oktober, dus nog even tijd om wat gas te geven.

Afgelopen vrijdag, 27 aug.  De 10 mijl van Wortel gelopen, en daar een supertijd neergezet:

1u 3 min 35 sec, een nieuwe PR voor mij, en een 8ste plaats.

Op 28 aug. een boogschietwedstrijd meegedaan op 50/40/30 m, waar ik ondanks de tegenvallende wind in het begin toch een 2de plaats wist te behalen.

Dus, zoals je ziet zijn de avonden dikwijls opgevuld met boogschieten en lopen, en je moet veel trainen wil je behoorlijk presteren!

Nu 4+5 september gaan we beiden meedoen met het BK boogschieten op 70m (de Olympische afstand) en we zien wel waar we geraken want voor deze wedstrijd is de leuze “deelnemen is belangrijker dan winnen” toepasselijker gezien de aanwezigheid van onze nationale topschutters.

Verslag volgt..

15:44 Gepost door Wim | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

succes met je BK ... in je provincie ben je al een topper; zet gewoon een extra stappeke bij en je bent er (wat is het makkelijk om 't te zeggen ;-) )

Gepost door: geert | 02-09-10

De commentaren zijn gesloten.