01-07-10

warmpjes

La Roche had ik tamelijk goed kunnen verteren: alleen een paar dagen wat stijver in kuiten en bovenbenen van het klimmen en afremmend te dalen.

Ook de lichamelijke kwaaltjes waar ik al een tijdje mee liep heb ik de Ardennen achter kunnen laten. Geen last meer van m'n achillespees of een stijvere knie. En dit alles door een marathon te lopen in de buurt van het kuuroord in Spa. Wist niet dat de gevolgen zo ver in de omgeving ook al merkbaar waren!

Ondertussen vrij snel de draad weer opgepakt: de eerste week al goed voor 50km en afgelopen week zelfs al in totaal 80km kunnen verteren.

Ik wilde wel in die periode nog een of andere stratenloop meedoen, maar ofwel was de gedrevenheid er niet, ofwel was het te warm ofwel kwam het niet goed uit. Misschien net daardoor dat ik rustig op mijn tempo die km's per week kon malen.

Gisteren heb ik dan op het laatste nippertje me dan toch ingeschreven voor de marathon van de Noorderkempen voor nu zaterdag 3 Juli. Het weer zal de allesbepalende factor zijn hoe we dit tot een goed eind gaan brengen.

Ik hoop dat de onweerszone voor 17 uur gepasseerd is zodat we in een iets frissere en zuivere lucht kunnen starten. In dat geval hoop ik rond na ongeveer 3 uur binnen te zijn, maar mezelf afbeulen is niet m'n doelstelling.

Mocht het toch nog te warm zijn, dan zal dit na 3u15-3u25 zijn, en probeer ik ondanks de hitte een rustiger tempo te lopen en dit als een lsd training te beschouwen en vooral te genieten van lopen in eigen streek.

hier een foto van La Roche  toen ik nog redelijk fris was (na 8km)DSC_0391

21:03 Gepost door Wim in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.