15-02-09

30-ers

Weekoverzichtje

Maandag begon al goed met een deugddoende rustdag, tja het moet niet altijd lopen zijn.


Dinsdag wilde ik 10km intervaltraining doen, alleen tegen dat ik wilde starten was de goesting wat weg en het weer was ook niet echt apetijtelijk. De horens maar van de koe vastgepakt en vertrokken: na 800meter werd ik al zwaar op de proef gesteld door een hagelbui die van rechtsvoor kwam : echt plezant !, gelukkig was na 5minuten het al over en dacht ik, ik loop gewoon m'n 10km in gewoon tempo. Bij het keerpunt was m'n goesting om eens door te vlammen wel terug gekomen, dus besloot ik om de 2de helft flink gas te geven zodat de turbo in werking kwam. Eerst aan 4.14min/km en geëindigd aan 3.48min/km. En alles voelde geweldig.

Woensdag een gewone duurloop van 15km, zonder veel avontuur

Donderdag rustdag en maar goed ook want de auto kon naar de spoed , kapotte versnellingsbak, en meer kosten konden nog volgen: dus netjes overlegd met verkoper om een nieuwe auto te kopen.

Vrijdag, een snelle duurloop van  10km

Zaterdag, eerst terug naar de garage onze aankoop verzilverd, om daarna 12km te lopen in't bos aan gewoon tempo

Vandaag m'n eerste 30-er afgewerkt in de voorbereiding voor 26/4 in Antwerpen. Om 9.10 uur zag het er nog behoorlijk koud uit, maar koude is geen reden om training op te geven. Efkens 2.5km langs de weg om daarna 28km bospaden te volgen aan 't Gielsbos, doorsteken naar de Lilse Bergen verder door naar Wechelderzande om terug naar huis te hossen. Goed voor 32km en 2h38m vertier

Zo hebben we deze week bijna 80km in de benen en de 1ste 30-er van 6 is goed verteerd.

De volgende weken gaan de km's slechts lichtjes naar boven en spelen we meer met de snelheden zodat we ergens in Maart toch wel 21km kunnen lopen aan 15km/u.

Tot later

15 feb

17:49 Gepost door Wim in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Blijkbaar is uw 32km uw goed bevallen...laat Antwerpen maar komen.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 15-02-09

Een hagelbui die van rechtsvoor komt moet je voorrang geven hé.
Knappe trainingen trouwens.

Gepost door: Marc | 19-02-09

De commentaren zijn gesloten.