11-11-08

nog 5 dagen

Nog 2 trainingskes voor de boeg en we kunnen weeral gaan "vlammen": morgen nog een intervalleke en zaterdag warmlopen.

De voorbije 2 weken hebben we ons km-peil weer flink de hoogte ingejaagd: een week met in totaal 98 km gevolgd door 72km. Afgelopen zondag was de laatste lange duur(tempo)loop: bijna 22 km gelopen in 1h35, 80% onverhard met steile zanderige stukken (Lilse Bergen).

Alles louter op gevoel gelopen, vermits Garmin nog niet terug is van den dokter, enkel gelopen op bekende parcours, zodat de afstand toch nog gekend was.

Voor het geval de Garmin niet op tijd terug is, heb ik een plan B, een kennis kan haar GArmin voor 1 dagje missen zodat we de wedstrijd toch via het machientje tot een goed einde kunnen brengen.

We blijven in ons achterhoofd toch nog met de 3-uur gedachte rondlopen: toch vervelend dat dit mij telkens overkomt: een moeilijker parcours en dan toch die lat nog zo hoog willen houden. En toch zit er een klein smurfke in m'n achterhoofd dat zegt dat dit mogelijk moet zijn. Maar m'n gezond verstand zegt dan weer dat ik dit alles weer zal moeten bekopen de laatste 10km (zoals vorig jaar). Wie zal deze tweestrijd winnen: IK in ieder geval, we zien nog wel wat we effectief gaan doen.

Ondertussen zijn m'n loopschoenen al volledig ingelopen, met 226 km op de teller is 20-25% al eraf gelopen, dus ze gaan alleen nog maar achteruit terwijl ik vooruit loop.

21:42 Gepost door Wim in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

kilometervreter da's nog een serieus aantal kilometers hé, zo vlak voor je marathon!
Succes in elk geval ... vescheur die 3u-grens maar!!

Gepost door: geert | 12-11-08

Succes Wim veel succes met je poging om onder die 3 uur grens te geraken. met een beheerste openening moet je dat gaan lukken!!

Gepost door: Tiny | 12-11-08

De commentaren zijn gesloten.