27-10-08

In pan

Ja, in volle voorbereiding naar de Marathon van Kasterlee val ik toch wel in pan zeker. Gelukkig ist nie het manneke, spijtig genoeg ist Garmin die me in de steek laat.

Ergens vorige week begon het display ineens vaag te worden totdat er niets meer op stond. Alle functies bleven het doen, enkel het display.  Dus ik kon nog maximaal gebruik maken van m'n machien door het achteraf in te lezen op de comp en dan wist ik wat ik onderweg misschien ook wel had willen weten.  Voor gewone duurlopen speelt dit allemaal geen rol, maar wil je interval doen of tegen een bepaalde tijd of afstand lopen ist toch vreet ambetant. Zo wilde ik zondag een duurloop doen van tussen de 15-23 km, en werden het er net geen 30, owv geen tijdsbesef, geen afstandsbesef en niet kunnen borden kijken (als je 2 verschillende fietsroutes door elkaar haalt kan dit gebeuren zeker als de een 15km is en een ander ca.30km)

Gelukkig valt hij nog onder garantie en kan ik hem morgen terugsturen naar Futurumshop, alleen benieuwd wanneer er een ander toestel hier terug belandt.

M'n training doe ik wel verder met een gewone chrono, of ik gebruik Smufineke hare Polar (als zij hem niet nodig heeft) ,maar in Kasterlee wil ik toch wel gebruik maken van de Garmin.  Mocht ik hem nog niet terughebben, zou ik het ten zeerste op prijs stellen indien iemand zijn Garmin voor 1 dagje kan missen.

Dit weekend heb ik m'n nieuwe Asics Cumulus 10 gedoopt, na 1 weekje in de kast gestaan te hebben, mochten ze aan de slag en direkt met het grotere werk, zaterdag 15km, zondag 30km en vandaag 14km: denk dat ze al ingelopen zijn, voorlopig zien ze nog spierwit, maar ik vrees dat eens Kasterlee voorbij is, ze de gewone kleur krijgen zoals al m'n oudere loopschoenen: minder flashy !

De conditie is ok, de gevoelige L-knie wordt stilletjes aan terug de oude, misschien iets te lang gewacht met die nieuwe schoenen (totaal 1100km stonden op de teller). De trainingen verlopen allen vlot, daags erop al in vorm voor de volgende , zonder mankementen: Kasterlee moet vlot gaan, alleen nog twijfels voor welke tijd ik ga, denk dat het weer, staat van het parcours de uiteindelijke beslissende factor zal zijn: ik gok tussen de 3h en 3h10.

 

23:19 Gepost door Wim in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

kasterlee veel succes nog in je verdere voorbereiding voor kasterlee. Ik zelf hou het daar bij de 1/2 marathon

Gepost door: Geert | 28-10-08

Kasterlee Hoi Wim,
Ik liep vorig jaar de halve marathon in Kasterlee en dacht toen vaak dat een marathon daar erg zwaar moet zijn, tweemaal vettige bosgrond, tweemaal een heel steile heuvel op! Ik wens je alvast véél succes en duim voor een tijd onder de drie uur. Als je die daar loopt, loop je bijna overal onder de 3 uur! Het allerbeste toegewenst!

Gepost door: Sven | 28-10-08

De commentaren zijn gesloten.