22-07-08

kalmpjes aan

Zo kan je het momenteel wel noemen met het lopen.Vorige week slechts 36 km gelopen  en deze week waarschijnlijk nog minder. Niet dat ik geen zin heb maar gezond verstand gebruikt.


De week voor m'n laatste marathon had ik wat last van enkele kwaaltjes, zo deed m'n rechterenkel en m'n linkerknie wat pijn. Tijdens het lopen heb ik er geen hinder van, zo werd ik tijdens m'n marathon die enkel toch af en toe wel gewaar, niet dat dit de oorzaak was van het niet behalen van die 3-uur. Na de wedstrijd voelde ik deze wel heel duidelijk, het sein om een herstelperiode in te lassen. M'n linkerknie vormt geen hinder of pijn bij het lopen maar als ik nadien in bed lig, voel ik toch wel duidelijk dat hier ook iets niet helemaal juist zit: op m'n zij liggen voelt nogal pijnlijk aan de binnenkant van de knie (of eerder net onder de knie)

Marathon Rijkevorsel_n

hier de fotofinish in Rijkevorsel: een lach kon er niet meer af, te moe en al veel te veel moeten geven

 

Met geen verdere doelstellingen in't zicht dit jaar gaan we het rustig aan doen, max 30-40km lopen/week en misschien zelfs 1-2-3 weken helemaal niet lopen zodat de kwaaltjes vanzelf weggaan, misschien dat ik daar al mee begin.

Ik wilde nog wel 1 of 2 marathon lopen dit najaar maar ik denk dat enkel Kasterlee voorlopig nog op de planning zal staan en niet om te vlammen maar eerder om tussen de 3.15 - 3.30 uur te finishen, kortere wedstrijden/stratenlopen zullen ook nog op het programma staan, maar enkel als de problemen weg zijn.

Dus alle druk is nu van de ketel,zodat ik iets meer tijd heb voor andere zaken.

En op 2 augustus zitten we voor 2 weken in een boerengat in Frankrijk: Montoulieu
DUS AFTELLEN

20:16 Gepost door Wim in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

rusten!! Ja Wim.. allemaal tekens van je lichaam die zeggen nu even de rem erop.
Lastig om daar naar te luisteren. Je wilt zo graag;-)

Gepost door: Tiny | 22-07-08

Af en toe moet de riem inderdaad wat losser. Geniet in elk geval van je vakantie.

Gepost door: Marc | 23-07-08

rust Je lichaam heeft af en toe wel eens rust nodig. Geniet van jullie vakantie.

Gepost door: Edith | 26-07-08

De commentaren zijn gesloten.