30-05-08

nog 2 keer slapen

jaja, nog 2 keer slapen en ik mag nog eens goed afzien.

Morgenvroeg een kort loopke van 7 km en in de namiddag naar het verjaardagsfeestje van mijn schoonmoeder, ik zal wel uitkijken wat ik allemaal binnenspeel of t's zondag echt genieten. En zondagmorgen heel vroeg opstaan want om 09.30 uur is de start al. Gelukkig heb ik maandag een verlofdag zodat ik iets rustiger kan opstaan en ik ruimschoots de tijd zal hebben om die trap af te geraken. 

 Ne mens zit toch raar ineen: weten dat je achteraf veel last gaat hebben houdt ons toch niet tegen om inspanningen te leveren.

Mijn doel zondag is uitlopen, ik zet m'n Garmin op 12km/u om een idee te hebben hoeveel ik achter sta voor een streeftijd van 3h30. De hellingen zullen er zowiezo voor zorgen dat het tempo naar beneden duikt en er zitten er een paar pittige bij.

Kasterlee zal qua pittigheid wel in het niets vallen tegen de Ardennen, dus de beperkte heuveltraining die we gedaan hebben zal wel onvoldoende zijn en een loopbandtraining is nix voor mij: we zullen wel zien.

Maar bovenal zullen we van de omgeving, de ambiance, de dorst, de vermoeidheid, de finish en de nadorst genieten.

Nog efkens duimen dat het weer niet te slecht gaat zijn, want overdreven warm is nie tof en die vliegende stortbaden lijkt me ook niet echt gezellig om onder te staan.

Nog succes aan Marc, die daar ook zal zijn

12:25 Gepost door Wim in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

La Roche veel succes zondag ... 't zal ne lastige zijn!

Gepost door: Koen | 30-05-08

Het ga je goed!! Ik wens je alle succes van de wereld. Lijkt me een schitterende ambiance om te lopen.
Groet.

Gepost door: Tiny | 30-05-08

La Roche Succes Wim .. geen Parel van de Kempen dit jaar ? De streek rond La Roche is natuurlijk niet te vergelijken met de Kempen he !!! Geniet ervan !!

Gepost door: Edith | 31-05-08

Veel succes Wim, helaas zal ik er niet kunnen zijn. Stephanie moet morgen met haar team gaan dansen en ik moet haar wegbrengen anders geraakt ze er niet. En zoals regelmatig gebeurd in zulke verenigingen weten ze dat maar enkele dagen op voorhand. Wel heb ik mij deze week al ingeschreven voor de Domestic5k in Beerse.

Gepost door: marc | 31-05-08

De commentaren zijn gesloten.