14-05-08

tussentijds

Ondertussen zijn we weeral 2 weken verder na mijn laatste blog.

Op 30 april heb ik me weeral van m'n beste kant laten zien daar in Wechelderzande:  12 km in 47min 46sec,   daarmee 8ste geëindigd, wat weeral niet zo slecht is.

Verder heb ik nog wat km's gemalen, voornamelijk rustige duurlopen, het warme weer was niet echt ideaal om sneller te lopen: droge mond en zweten zijn niet echt bevorderlijk om meer van jezelf te verlangen. Ik was dan ook heeel blij dat ik niet in Visé moest lopen, hopelijk is het op 1 juni in de Ardennen wat aangenamer weer om te lopen.

Zoals reeds eerder gezegd zijn m'n verwachtingen niet hoog: uitlopen onder de 4 uur is m'n doelstelling. Ik durf wel luidop dromen om dit alles rond de 3h30 te doen. M'n lange duurlopen zijn ingesteld op 12km/uur wat makkelijk haalbaar is, zelfs met een 4tal bruggen.  Maar de Ardennen is meer dan 4 bruggen, zolang het vlak of vals plat of bergaf is zal het allemaal nog hard meevallen, maar er zijn natuurlijk ook een paar (hoeveel is een paar?) steile tot zeer steile stukken en daar ligt de uitdaging om jezelf niet te vergalloperen.

Nu zondag m'n laatste, en slechts 2de, lange duurloop van +30km na Antwerpen. Zondag plan ik 35km te lopen en staan een 10tal brughellingen op het schema. 

M'n snelheidstrainingen zijn de weg/joggingwedstrijden in m'n regio: zo is er nu vrijdag in Ravels 13.5 km en volgende week woensdag een 10km in Hoogstraten : Ravels wil ik lopen aan 4min/km en Hoogstraten tegen 3.55min/km, we zien wel of het gaat lukken

Verslagen volgen in de loop van volgende week

21:44 Gepost door Wim in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ferme plannen! Dat zijn stevige plannen man!! Maar niet onhaalbaar.
Veel succes.

Gepost door: Tiny | 15-05-08

top 10! knappe prestatie ... komt het podium in zicht?

Gepost door: geert | 15-05-08

De commentaren zijn gesloten.