16-03-08

weekoverzichtje

We hebben niet stilgezeten deze week, dat bewijst onderstaande:

16 mrt

We begonnen maandag met een rustige duurloop, de vooropgestelde 11km maar opgetrokken vanwege het "goede" weer. Het was droog en men voorspelde niet veel goeds de volgende dagen dus dat beetje wind namen we er dan maar snel bij.

Dindag een intervaltraining met intervallen van 1km, de eerste helft tegen de felle wind in, en de tweede helft moest ik zien dat m'n benen konden volgen want dan ging het precies vanzelf: de intervallen waren opklimmend van 14km/u naar bijna 17km/u.

Woensdag een bosloopje, de wind was al een heel pak rustiger en de paden waren goed toegankelijk.

Donderdag, rustdag: een avant-premiere in Antwerpen van "Vantage Point": een spannende film met een aparte benadering.

Vrijdag, rustdag en een teerfeestje van de boogschutters.

Zaterdag: rustige duurloop met een heuveltraining in de bossen en efkens de autostradebrug over en terug: ge moet ergens oefenen om de tunnelhelling van Antwerpen voor te bereiden.

Vandaag: hebben we de marsen van Turnhout gelopen (Christine de 12km en een auto naar huis, ik de 30 + aansluiting naar huis, goed voor een goeie 36km). Het weer was zalig, ideaal om met t-shirt en short te lopen maar slecht voor de loopschoenen: de regen van van de week en van vannacht deden het parcours op sommige plaatsen veranderen in een modderboel: stappen en vasthoudend aan bomen om niet te vallen: de nog propere schoenen zijn in 1 dag herleid naar echte terreinschoenen. De volledige trip ging vlot en enkel het laatste half uur last van zeer lichte regen,  de laatste 300m begon het echter hard te regenen.  We hadden dus nog het juiste moment uitgekozen voor onze trip want de rest van de namiddag was het niet echt aangenaam om uren door te lopen.

16.1 maart

Volgende week een rustiger loopweek en geen 30-er, waarschijnlijk een 21-er in M-tempo.

21:22 Gepost door Wim in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Prima week!! Dit zijn de trainingsweken die er toe doen in de aanloop naar een marathon toe!!

Gepost door: Tiny | 17-03-08

Jij hebt blijkbaar serieuse plannen in Antwerpen.

Gepost door: Marc | 17-03-08

niet mis ik loop misschien wel snel , maar je bent ook precies niet slecht bezig !!

Gepost door: roadrunnerke | 18-03-08

De commentaren zijn gesloten.