02-03-08

Y E S !!!!!

Een half uur voor het einde kwamen we toe aan het loopparcours van Stein. Lang moesten we niet wachten, want na 5 seconden kwam oma voorbij gehold. oma 1 - stein De vermoeidheid was aan duidelijk te zien, maar een overwachts aansporen van ons gaf haar toch een extra push om door te gaan.

Dan de laatste ronde,  op een paar uitzonderingen na, zagen de meeste atleten toch zwaar af. De meesten moesten de laatste 2 uur afwisselend lopend/wandelend afleggen om die 6 uur vol te krijgen. Ik had met Christine afgesproken dat ik oma zou volgen zodat wanneer het "finish"schot klonk, ze toch iemand bij haar had. Na een achtervolging van ca.2 km was het dan zover. Ze was enorm blij dat ik er was, pakte vlug mijn jas aan zodat ze extra beschutting had tegen de wind. En dan afwachten, hijgen, afzien door die verzuurde benen en een opluchting dat het voorbij is.  Ze wilde ca 60000 meter halen en was een beetje teleurgesteld dat ze deze net niet haalde, maar meer zat er niet in vandaag zei ze. Problemen met de kledingkeuze zorgde ervoor dat ze (veel) te lang heeft rondgelopen met teveel kleren aan (en die startnummer was natuurlijk vastgemaakt aan het loopvestje) maar de start was koud en nat en doorweekt starten is hetzelfde als lopen met een handicap.

oma 2 - stein
Eens de officials de officiële registratie voltooid hadden, keerden we samen naar de kleedruimte. Na 1 km, met onderweg vele felicitaties te ontvangen, nog een gesprek met de wedstrijdleider om te checken of er een WR in zat, de fotograaf nog vastnemen, kwamen we uiteindelijk aan de kleedruimte aan. De warme douche zorgde al voor een veel "frissere" uitdrukking.

Om 18.30, efkens naar het Socio Centrum voor de prijsuitreikingen. Er waren 2 wereldrecords gesneuveld: H55 en W65. Mijn moeder zorgde ervoor dat het nieuwe WERELDRECORD nu efkens scherper gesteld werd met ca. 13km

HAAR AFSTAND OP 6 UUR = 61677.82 meter

oma 3 - stein

ze was dan ook supercontent dat ze de vooropgestelde 60000 meter overschreden had, en wij superfier !!

 

22:03 Gepost door Wim in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

terecht ge moogt daar terecht fier op zijn , das wel een straffe prestatie en niet iedereen kan zeggen dat ze een wereldrecordhouder in de familie hebben . Dat legt nu wel extra druk bij u , wanneer val jij een wereldrecord aan ? Nog een dikke proficiat aan uw ma !!!!

Gepost door: roadrunnerke | 02-03-08

prachtprestatie! Superknap van oma, jawadde. En wij soms klagen over een trainingske van 20km.... straffe madam. Jullie mogen terecht fier zijn zenne, amai!

Gepost door: Julie | 03-03-08

wow! wat een prestatie zeg, dat doen er niet veel haar na hoor!! een verdiend wereldrecord!! Dikke proficiat!!

Gepost door: Ruthje | 03-03-08

Prachtig ! Een dikke proficiat aan de oma : dat is terecht een "Wereldprestatie".
Ik zie het niet vele "jongeren" nadoen.

Gepost door: frank spencer | 03-03-08

topprestatie Dikke proficiat .. daar mag je fier op zijn.

Gepost door: Edith | 03-03-08

Nen dikke proficiat voor oma, nu weten wij gelijk als we goed blijven trainen dat er ons nog mooie momenten te wachten staan.

Gepost door: Marc | 05-03-08

De commentaren zijn gesloten.