25-02-08

nog 8 weken

23feb

Zoals je kan zien heb ik de vooropgestelde afstand bereikt, niet helemaal met de geplande km's maar nood breekt soms wet.

Woensdag een rustige duurloop, alles ging vlot behalve dat ik op het einde m'n knietje toch voelde protesteren, misschien had ik wat minder km's moeten lopen.

Daarom donderdag de afstand maar wat korter genomen, ik zou maar 8km lopen maar door lukraak in't dorp rond te lopen een inschattingsfout gemaakt waar door ik uiteindelijk een dikke 9 km moest afhaspelen: deze keer voor een snelle duurloop gekozen

Vrijdag, nog even een kleine 9km duurloopje gedaan alvorens aan ons hektisch weekend te beginnen.

Zaterdagmorgend dan een lange duurloop gedaan: niet goed wetend welke afstand 15-20-25 km? Uiteindelijk voor een 1/2 marathon gekozen zodat m'n weektotaal behaald zou worden en ik zondag vrij was (achteraf gezien de beste oplossing) Tijdens deze langzame duurloop bleef ik regelmatig m'n knie voelen, niet echt pijnlijk maar aangenaam ist nu ook weer niet. Na 15 km was dit gevoel ver op de achtergrond verzeild geraakt zodat ik tenminste er niet altijd aan moest denken.

Zaterdagnamiddag en avond lekker kunnen genieten met den tap enzo tijdens onze boogschietwedstrijd, Op't eind van de avond toch maar ne kruk gepakt om regelmatig op te zitten, want den helen tijd zo staan is ook niet echt alles (zelfs zonder gevoelige knie)

Zondag, rusdag qua lopen, nix te vroeg ! De innerlijk mens kreeg voldoende vocht binnen, deze keer geen vocht waar je je drinkebuske mee vult voor het lopen , eerder voor achteraf.

Vanavond na het werk dan de nieuwe loopweek ingelopen: Smufineke kwam net thuis toen ik vertrok, zij deed een tempoloop, ik wilde een gewone tot snelle duurloop van 8.5km afmalen, het werd dus een snelle duurloop. Bewust gekozen voor een kortere afstand om m'n knie wat te sparen zodat we morgen ook pijnvrij kunnen lopen.

De rest van de week nog 2 rustige duurloop, 1 tempoloop van 14.5km/u en in't weekend een lange duurloop en we mikken op een weektotaal van rond de 64km.

21:05 Gepost door Wim in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hopelijk ben je vlug verlost van het kwaaltje aan de knie en verergert het niet

Gepost door: Wim Geerts | 25-02-08

De commentaren zijn gesloten.